proef ComVino

PROEF COMVINO!

We doen het nog één keer... en jij wilt erbij zijn!

Op een gezellige avond in de winkel proef je 7 wijnen – van bubbel tot rood – begeleid door heerlijke hapjes uit ons assortiment.

Marianne van VinVin-wines neemt je mee in de wereld van wijn, op een leuke en toegankelijke manier.

📍 In de winkel – beperkt aantal plekken
💶 €25 p.p. – inclusief €15 shoptegoed bij besteding vanaf €65

Aanmelden kan via mail, WhatsApp (085-7444874) of gewoon in de winkel

Gnocchi met Truffelsaus



Dit recept voor Gnocchi met Truffelsaus is een heerlijk herfstgerecht dat eenvoudig te maken is voor iedereen! De Gnocchi van Casa Milo zijn wat kleiner van formaat, waardoor ze perfect tot hun recht komen. Ik bak ze graag voor een knapperig korstje, maar je kunt ze ook koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voor de truffelsaus gebruik ik de truffelsalsa van Giuliano Tartufi. Je kunt de hoeveelheid naar smaak aanpassen voor een mildere of intensere smaak. Zo maak je dit gerecht helemaal naar jouw voorkeur!

Ingrediënten voor 2 personen:

300 gram Casa Milo Gnocchi di Patata
50 gram Truffelsalsa van Giuliano Tartufi
1 Sjalotje, fijngesnipperd
1 klein teentje Knoflook, fijngesnipperd
250 gram Kastanjechampignons, in partjes gesneden
100 gram mascarpone
40 gram Parmagiano Reggiano
3 takjes tijm
2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

Fruit de ui en knoflook in een beetje olijfolie: Voeg hier de champignons aan toe en bak tot ze geslonken zijn
Bak de gnocchi: Verwarm in een koekenpan op medium-hoog vuur een eetlepel olijfolie en bak de gnocchi totdat ze goudbruin zijn.
Maak de saus af: Zet de champignons met ui en knoflook op een lager vuurtje en voeg de mascarpone, een takje tijm en truffelsaus toe. Laat rustig zacht worden tot er een saus ontstaan.
Combineer alles: Wanneer de gnocchi goudbruin zijn en de mascarpone zacht is voeg je de gnocchi toe aan de saus en laat je alles nog even doorverwarmen.
Serveer: Schep de gnocchi met de saus op een diep bord en rasp de parmigiano er over heen. Maak het gerecht af met een takje tijm.
Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen