Fettuccine met Snijbonen en Worstvlees
Recept met Fettuccine met Snijbonen en Worstvlees – Heerlijke Pasta met een Frisse Twist
Geniet van een smaakvolle en makkelijke maaltijd met deze Fettuccine met Snijbonen en Worstvlees! Dit gerecht combineert de frisse smaak van snijbonen, de romige textuur van ricotta en de zoute diepte van kappertjes. De Mix Agrumi olijfolie geeft de pasta een verfrissende citrusachtige smaak die het geheel perfect afmaakt.
Belangrijkste tips:
Spoel de kappertjes goed af, omdat ze in zout worden bewaard.
De Mix Agrumi olijfolie voegt een lichte, frisse citrusnoot toe aan het gerecht, ideaal voor een heerlijke smaakbalans.
Een perfecte keuze voor een snel en lekker diner!
Ingrediënten voor 2 personen:
125 gram Fettuccine al Limone
2 eetlepels Marchesi Olio Extra Vergine Mix Agrumi
1 flinke theelepel Contadini Kappertjes Capperi di Racale al Sale
Vlees van 2 varkensbraadworsten
200 gram snijbonen, in kleine stukjes
1 teentje knoflook, gesnipperd
1/2 rode ui, gesnipperd
125 gram ricotta
1 bol mozzarella
Bereidingswijze:
1. Fruit de ui en knoflook zachtjes aan in een pan. Voeg het worstvlees toe en bak dit rul.
2. Kook ondertussen de fettuccine en snijbonen samen in 5 minuten gaar.
3. Voeg de ricotta toe aan het worstvleesmengsel en roer goed door.
4. Voeg de fettuccine en snijbonen toe aan de pan en meng alles goed. Voeg als laatste de goed afgespoelde kappertjes toe.
5. Verdeel de pasta over 2 borden. Scheur de mozzarella in reepjes en leg deze op de pasta. Besprenkel met 1 eetlepel Mix Agrumi olijfolie.
6. Eet smakelijk!


