proef ComVino

PROEF COMVINO!

We doen het nog één keer... en jij wilt erbij zijn!

Op een gezellige avond in de winkel proef je 7 wijnen – van bubbel tot rood – begeleid door heerlijke hapjes uit ons assortiment.

Marianne van VinVin-wines neemt je mee in de wereld van wijn, op een leuke en toegankelijke manier.

📍 In de winkel – beperkt aantal plekken
💶 €25 p.p. – inclusief €15 shoptegoed bij besteding vanaf €65

Aanmelden kan via mail, WhatsApp (085-7444874) of gewoon in de winkel

Bruschetta met Frisse Tomatensalsa

Bruschetta is misschien wel een van de meest iconische en eenvoudige gerechten uit de Italiaanse keuken. Dit smakelijke voorgerecht bestaat uit krokant geroosterd brood, traditioneel belegd met een combinatie van tomaten, knoflook, basilicum en olijfolie.
De frisse, smaakvolle ingrediënten samen met het knapperige brood creëren een onweerstaanbare smaakervaring. Voor een unieke twist voeg ik een heerlijk frisse citrusolie toe die de smaak van de tomaten nog verder verrijkt.
Probeer deze variant met de Marchesi Olio Extra Vergine Mix Agrumi – een premium citrusolie die de frisse smaak van citroen en sinaasappel perfect balanceert met de rijke smaak van extra vergine olijfolie.
Deze bruschetta is het perfecte voorgerecht. De combinatie van de knapperige broodjes met de frisse, citrusachtige tomatensalsa is een ware smaakexplosie!
De Marchesi Olio Extra Vergine Mix Agrumi de smaakmaker die deze klassieke Italiaanse snack een frisse twist geeft.

Tip: We hebben de mooie Extra Vergine Olijfolie van Marchesi ook in een Zwarte Truffel- en Basilicum-variant (die uiteraard ook heel goed combineert met deze Bruschetta!)

Ingrediënten voor 4 Bruschetta’s:


1 eetlepel Marchesi Olio Extra Vergine Mix Agrumi
4 plakjes Ciabatta (ruim 1 cm dik)
2 eetlepels Olijfolie Extra Vergine
1 teentje knoflook, uitgeperst
2 tomaten van goede kwaliteit
2 lente-uitjes
3 takjes basilicum
Zout naar smaak

Bereidingswijze:


1. Maak de bruschetta:
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de olijfolie met de uitgeperste knoflook en laat dit, voor het beste resultaat, een uurtje intrekken zodat de smaken goed kunnen mengen. Bestrijk de ciabatta-plakjes met dit mengsel en bak ze vervolgens in de oven voor 8 minuten, totdat ze goudbruin en krokant zijn.
2. Maak de tomatensalsa:
Snijd de tomaten doormidden en verwijder het zaad. Snijd het vruchtvlees vervolgens in kleine blokjes. Hak de lente-uitjes en basilicum fijn. Meng de tomaten, lente-uitjes, basilicum en een snufje zout in een kom. Voeg vervolgens de Marchesi Olio Extra Vergine Mix Agrumi toe, voor een extra frisse citruskick.
3. Maak de bruschetta af:
Leg de afgebakken bruschetta op een bord en beleg ze royaal met de zelfgemaakte tomatensalsa.
5. Eet smakelijk!

Bruschetta met frisse tomatensalsa

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen