proef ComVino

PROEF COMVINO!

We doen het nog één keer... en jij wilt erbij zijn!

Op een gezellige avond in de winkel proef je 7 wijnen – van bubbel tot rood – begeleid door heerlijke hapjes uit ons assortiment.

Marianne van VinVin-wines neemt je mee in de wereld van wijn, op een leuke en toegankelijke manier.

📍 In de winkel – beperkt aantal plekken
💶 €25 p.p. – inclusief €15 shoptegoed bij besteding vanaf €65

Aanmelden kan via mail, WhatsApp (085-7444874) of gewoon in de winkel

Spaghetti met Franky’s Gehaktballetjes

Ben je op zoek naar een heerlijk comfortfood recept? Probeer dan deze spaghetti met gehaktballetjes! Deze smakelijke maaltijd combineert de rijke smaken van Franky’s Pork Prank, het aromatische Bella Italia Condimento per Bruschetta, en de authentieke Italiaanse pasta Filotea – Matassine Spaghetti alla Chitarra. Perfect voor een gezellige maaltijd met familie of vrienden. 🍝✨
De Franky’s Pork Prank voegt een heerlijke pittigheid toe aan de gehaktballetjes, terwijl de Bella Italia Condimento per Bruschetta de saus een extra diepgang geeft. Combineer dit met de ambachtelijke Filotea – Matassine Spaghetti alla Chitarra voor de ultieme comfortfood ervaring. Alle ingrediënten zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in onze webshop. 🌟

Ingrediënten voor 2 a 3 personen:

3 à 4 eetlepels Franky’s Pork Prank (naar smaak)
2 eetlepels Bella Italia – Condimento per Bruschetta
2 of 4 nestjes Filotea – Matassine Spaghetti alla Chitarra
500 gram gehakt
1 ei
1 ui, fijn gesneden
2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
450 gram tomaten (in stukken)
1 zoete puntpaprika (in stukken)
Parmigiano Reggiano om te bestrooien

1. Verhit een beetje olie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
2. Pureer de tomaten en paprika in een keukenmachine tot een gladde saus.
3. Meng het gehakt met het ei en Franky’s Pork Prank voor extra smaak.
4. Voeg de Bella Italia Condimento per Bruschetta kruiden toe aan de pan met de uien en knoflook, gevolgd door de tomaten-paprikasaus. Roer goed door.
5. Vorm gehaktballetjes van ongeveer 4 cm in diameter en voeg ze rauw toe aan de saus.
6. Laat de saus met gehaktballetjes op laag vuur zo’n 45 minuten zachtjes pruttelen (gebruik eventueel een BBQ met een blokje kersenhout voor extra smaak, of bereid het op je fornuis).
7. Kook de Filotea – Matassine Spaghetti alla Chitarra volgens de aanwijzingen op de verpakking (1 nestje per persoon).
8. Serveer de spaghetti met de gehaktballetjes en saus. Bestrooi met een flinke hoeveelheid Parmigiano Reggiano voor de perfecte finishing touch.

Geniet van deze heerlijke, smaakvolle maaltijd vol comfortfood!

Spaghetti met Franky's Pork Prank ballen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen